Despre noi

Baby Sharks Club

BabySharksClub.com a aparut din dorinta de a face viata copiilor si parintilor mai usoara si mai buna, cu ajutorul hainelor confectionate din tesaturi inteligente si eco-friendly.

MISIUNEA NOASTRA

Obiceiul incotosmanarii copilului, in lunile reci, cu haine groase, care ii limiteaza miscarile, ii irita pielea sensibila si il fac sa transpire excesiv, a disparut aproape complet in tarile civilizate. Misiunea noastra este sa punem capat si aici, in Romania acestui obicei chinuitor pentru copii, oferindu-va o gama variata de produse scandinave de ultima generatie, fabricate de cele mai cunoscute si apreciate branduri eco-friendly din domeniul Smart Clothing & Ethical Fashion.

DE CE NOI?

De la costume de baie cu factor de protectie impotriva radiatiilor solare nocive, la geci facute din materiale reciclate, impermeabile si anti-vant, care cantaresc doar cateva sute de grame, poti gasi aici cele mai noi, mai eficiente si mai frumoase obiecte vestimentare si accesorii din tesaturi inteligente si eco friendly. Doar colectii Fashion!

HAINE ECO-FRIENDLY

Hainele confectionate din tesaturi inteligente si eco-friendly sunt articole vestimentare traditionale care au fost imbunatatite cu ajutorul tehnologiei moderne. Datorita caracteristicilor speciale cu care sunt inzestrate, aceste haine ii permit copilului tau sa se joace in ploaie torentiala sau in zapada, fara sa se ude, sunt mai usoare si mai eficiente decat oricare alte produse vestimentare, concepute pentru a-i proteja pe cei mici de frig, existente pe piata. Modelele sunt deosebit de frumoase iar culorile puternice si imprimeurile vesele sunt imbinate pentru a conferi vizibilitate perfecta copilului tau, in lunile intunecoase. In plus, datorita tratamentului la care sunt supuse tesaturile, multe dintre aceste haine aproape ca nu necesita spalare, putand fi doar sterse si purtate din nou.

Daca iti pasa de bunastarea copilului tau si de bunastarea planetei pe care locuiesti, daca esti impotriva exploatarii abuzive a pamantului, a oamenilor si a animalelor de dragul modei, atunci ai ajuns in locul cel mai potrivit pentru a achizitiona rapid si convenabil articole si accesorii vestimentare concepute cu gandul la bunastarea copiilor si la bunastarea planetei pe care le-o lasam mostenire.