✨ CeLaVi, Minymo, Color Kids ✨

- tabel de mărimi -

 

 ✨ PICTOGRAME SCOICI - Mărimi Explicate  ✨

 

La majoritatea produselor vei găsi câte o pictogramă cu scoici. Acestea reprezintă un SCALE al dimensiunilor articolului  comparativ cu mărimile standard din tabel. Fac referire, mai mult, la tipologia croielii, iar pe baza acestui lucru ar trebui să poți. alege corect mărimea potrivită.

   

 1. Normal Size: dimensiunile corespund cu cele din tabelul de mărimi al brand-ului ( True to Size ).

 

 

 

2. Very Small Size:  înseamnă că produsul are o croială Super Slim Fit ( mult mai mică decât cea standard din tabel). În acest caz recomandăm să măsori corect copilul / să achiziționezi produsul cu doua mărimi în plus.

 

 

 

3.  Small Size: croiala este Slim Fit ( mai pe corp ) - dimensiunile produsului fiind un pic mai mici comparativ cu cele standard din tabel ( valabil și pentru încălțăminte ). În acest caz recomandăm să măsori copilul corect / să alegi produsul cu o mărime în plus.

 

 

 

4. Big Size: croiala este Loose Fit ( lejeră ) - dimensiunile produsului sunt mai mari un pic față de cele standard din tabel. În acest caz recomandăm să măsori copilul corect, ulterior să alegi produsul cu o mărime în minus ( daca este cazul ).

 

 

 

5. Very Big Size:  croiala este Large Fit ( foarte lejeră ) - dimensiunile produlului sunt cu mult mai mari față de cele standard din tabel. În acest caz recomandăm să măsori copilul corect, ulterior să alegi produsul cu doua mărimi în minus.

 

 

 

 ✨ Ki Et La - tabel de mărimi ✨

  •   Ochelari de soare :   Pentru a alege în mod corespunzător perechea de ochelari, poți măsura cu un centimetru lățimea feței copilului  între tâmple.  Îți recomandăm să  utilizezi ghidul  de montaj pentru a imprima, tăia și testa modelul de ochelari dorit - pe fața copilului. Amintește-ți că banda reglabilă de pe spatele produselor  Diabola, Little Kids și OurSon îți  va permite, de asemenea, să păstrezi ochelarii pe loc.  Ghid-ul de montaj este disponibil pentru descărcare aici.

 

  • Pălarii de soare:  Dacă dorești să găsești pălăria potrivită pentru copilul tău, ar trebui să îi cunoști dimensiunea capului. Pentru a-l măsura, înfășoară un centimetru în jurul capului - la 1 cm deasupra sprâncenelor și urechilor. Încercă să nu-l înfășori prea strâns - acest lucru te va asigura că pălăria aleasă nu îl va strânge atunci când o poartă.

Sfat profesional: dacă nu ai niciun centimetru la îndemână, folosește în schimb o banda/elastic și măsoar-o/l ulterior. Mărimea indicată pe produs este dimensiunea maximă disponibilă și recomandată pentru fiecare grupă de vârstă. Îți sugerăm să achiziționezi o mărime cu o dimensiune mai mare din tabelul de mărimi - acest lucru va oferi lejeritate și spațiu de creștere.

De exemplu: dacă mărimea capul copilului dvs. este de 47 cm, optează pentru  dimensiunea 2 în loc de 1.